Redaktionen

Vi som skriver här på sidan är ett gäng härliga och engagerade människor som verkligen vet vikten av att leva i ett hem som man är nöjd med. Det är inte alla gånger lätt att hitta fram till lösningarna som tar en till den färdiga produkten, men med dessa människors hjälp kommer din heminredning bli både snabb och effektiv. Tro oss, för de har själva varit med om problematiken med att designa och inreda hemmet. De är medvetna om vilken tid det kan ta, och de vet också hur lite tid man faktiskt har att avvara till sådana saker. Vill man bli nöjd tar det oftast lång tid, men inte med hjälp av dessa mycket kunniga och smarta människor, som bit för bit löser livspusslet åt dig.

Hanna Rickander
Hanna är en inredningsbloggare sedan flera år tillbaka som jobbar inom detaljhandeln på ett större möbelföretag. Tack vare sina kunskaper så är hennes tips och tricks helt ovärderliga när det kommer till effektivitet och stil. Hanna har förmågan att göra det svåra enkelt och samtidigt hitta på smarta nya lösningar för redan existerande inredning, vilket sparar väldigt mycket tid.

Tobias Lukasson
Tobias, Tobbe kallad, är ett riktigt designgeni. Han har genom åren producerat mängder av olika inredningsdetaljer och samtidigt arbetat som home-stageare, ett arbete som kräver snabba beslut och effektiv inredning. Hans kunskaper om hur något snabbt kan förändras är vitala för syftet med Lathund.se, själva grunden till att vi faktiskt kan lova det vi säger. Tobbe kommer bland annat tipsa om hur du snabbt skapar dig en bild av ett rum och vad som behövs i det.

Veronica Hardén
Veronica är en riktigt händig dam som sedan flera år tillbaka arbetat inom möbelindustrin, både som försäljare och byggare. Det betyder att hon har lång erfarenhet om hur olika möbler är konstruerade och formade, vilket gör det enkelt för henne att förstå vilken typ av möbel som passar i ett visst läge. Med hennes insikter kommer det att bli lätt att förstå vilka möbler man ska använda sig av i vilka lägen, och vilka som man kan bortse helt och hållet ifrån. Dessutom kommer hon att leverera mängder av tips hur enkelt det är att måla om och smycka ut utan att behöva lägga ner överdrivet mycket tid.

admin