Inred badrummet enkelt

Det ska inte behöva vara krångligt att spendera tid i badrummet. Faktum är att du kommer längre på om du håller det enkelt. Det blir då inga som helst problem att hitta det man behöver, när man behöver det, för alla är säkerligen medvetna om att badrummet är det rum där produkter samlar sig. Här kommer en lista på sådant du enkelt kan göra.

1. Ha toalettpappret i ett nät
I dagens avskalade badrum ser man sällan balar av toalettpapper, vilket gör det svårt att nå när behovet infinner sig. Har man istället extrarullar i ett nät nära toaletten löser man problemet och det ser samtidigt snyggt ut, istället för att de ska stå staplade eller vara kvar i förpackningen.

2. Skala av, skala ner
Komplicera inte till saker och ting i badrummet. Tänk att det endast behöver finnas det allra nödvändigaste där. Genom att rensa ut sådant som faktiskt inte hör hemma eller sådant som du inte längre använder, frigör du mycket yta och får samtidigt ett badrum som är användarvänligt.

3. Plocka in växltighet
Har du ett ljust och härligt badrum så är det närmast en självklarhet att du också ska inreda det med härligt gröna växter. Moderna badrum är ofta väldigt kala och inredda i enkla, enskilda färger, allt som oftast vitt eller svart. Med härligt gröna växter bryter man av denna sterila miljö och gör den betydligt mer hemtrevlig och inbjudande. Våga gärna experimentera med växterna, i olika höjder och olika former. Ett snabbt sätt att få till ett mysigt badrum!

admin